Siirry sisältöön

Sisätilojen remonttityöt

- Varsinais-Suomi & Uusimaa -

Tarvitsetko luotettavaa, tehokasta ja laadukasta remontoijaa uudistamaan, korjaamaan, saneeraamaan ja kunnostamaan kotisi, yrityksesi tai loma-asuntosi sisätilat? Me toteutamme kaikki korjaustyöt huoneistoissa, omakotitaloissa ja toimistoissa kotimaisella, osaavalla ja kykenevällä ammattitaidolla. Hinnoittelumme on aina kilpailukykyistä ja läpinäkyvää. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja huolellinen, laadukas työjälki.

14359139_1761517737406434_8677468229931598052_n

Palvelumme:

  • Korjausrakennustyöt
  • Huoneistoremontit
  • Maalaustyöt
  • Tapetointityöt
  • Kalusteasennukset
  • Pintaremontit

Sekä paljon muuta! Kysy lisää!

Huolellista ammattitaitoa remonttihommiin

Toteutamme kaikki kalusteasennukset merkistä riippumatta, kilpailukykyiseen hintaan. Luottamalla kokeneeseen ammattilaiseen tiedät saavasi huolellista työjälkeä.

Palveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen remontointi aina sisätilan remonteista julkisivuremontteihin ja uudisrakentamiseen asti. Esimerkiksi huoneistoremontit ja pintaremontit toteutamme vuosien kokemuksella. Uudistamme asuntosi, kotisi, talosi uuteen uskoon, laatua vaalien.

Kunnostamme vanhaa, korjaamme ja remontoimme asiakkaan toiveiden mukaan. Ota siis yhteyttä, kun tarvitset osaavaa toteuttajaa sisustussuunnitelmillesi.

Maalaustyöt, korjaustyöt, remontit

Maalaustyöt toteuttaa asiantunteva ammattilainen. Huolellista, tarkkaa ja laadukasta näyttävyyttä kohteeseen kuin kohteeseen.

Toteutamme sisäkattojen maalaukset, seinien maalaukset, sisä- ja ulkomaalaukset vuosien kokemuksella ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Raksalle Oy

Jani Lehtonen
Puh. 045 652 6285

jani.lehtonen@raksalleoy.com

sy_jasenyritys_2019_su_200x100_0
AA-logo-2019-FI-transparent (1)
luotettava-kumppani-reunaton
Vieritä ylös